Fie că este vorba de o călătorie de afaceri sau o vacanţă şi trebuie să alegeţi un hotel, vă doriţi să fiţi întâmpinat de o atmosferă primitoare şi relaxantă. Puteţi alege să vă simţiţi cu adevărat confortabil la noul Complex Hotelier Ciric, înaugurat în luna iulie 2006. 

 

Structura de cazare de 60 de locuri dispuse în apartamente, camere duble şi single având balcon cu vedere spre lac sau spre pădure, graţie dotărilor speciale vă redau sentimentul de linişte interioară şi confort. 

 

Camerele sunt confortabile şi dotate cu aer condiţionat, sistem reglabil de încălzire, mobilier nou şi elegant, minibar, televizor color, televiziune prin cablu, telefon, conexiune internet, şi cabină duş.

 

Pentru oaspeţii nefumători ai hotelului se asigură camere speciale.

 

Complexul Hotelier Ciric vă pune la dispoziţie 24 de ore pe zi personal cu o înaltă calificare, prietenos, un serviciu de room-service la dispoziţia dumneavoastră.

 

Transportul turiştilor de la hotel la aeroport şi retur este asigurat în regim gratuit de microbuzul complexului, zilnic între orele 06.00 – 22.00.

 

 

Rezervarea transportului trebuie făcută la recepţie, cu minimum o zi înainte. În afară de transportul tip shuttle bus, la recepţie pot fi făcute şi comenzi pentru taxi, rezervări de bilete cu trenul sau avionul şi se oferă accesul la serviciul rent-a-car.