restaurante3
 

 Complexul Hotelier Ciric vă propune 3 restaurante speciale. Bucataria Pescărească Ciric vă îmbie cu preparate din peste si fructe de mare într-un cadru înconjurat de apă si sălcii. Terasa Hotel Ciric vă asteaptă cu preparate apetisante din bucataria românească iar Grand Salon vă propune o varietate de surprize internaționale. Dimeniunea sălilor si decorul acestora fac locatiile noastre perfecte pentru evenimentele speciale. 


Puteti impresiona invitatii dumneavoastră fie că este vorba de o întâlnire de afaceri fie că este vorba despre o petrecere sau aniversare. Personalul vă va consilia si vă va sta la dispoziție pentru reusita tuturor acestor evenimente.

Maestrul nostru bucătar vă va pregăti specialități în functie de solicitările dumneavoastră iar varietatea meniului vă va readuce înapoi ori decâte ori doriti o masă pe cinste. Petreceti în locatiile noastre o seară relaxantă la o cină cu prietenii sau familia, savurati un vin bun si bucurati-vă de natura înconjuratoare departe de agitatia orasului.