Terasa Hotel Ciric

Pentru a te simti cat mai bine in sanul naturii , pentru a simti adierea vantului in zilele insorite de vara si pentru a auzi unduirea valurilor, mesele aranjate pe terasa acoperita a Hotelului Cirirc va atrag cu o priveliste mirifica ce se oglindeste in frumusetea Lacului Ciric. Decorul natural in armonie cu designul modern specific  teraselor este spectaculos, iar oaspetii isi pot inchipui ca se afla intr-o poveste.

           Aceasta terasa acoperita, cu o capacitate de peste 100 de locuri poate fi spatiul inedit pentru organizarea unor  evenimente speciale sau pur si simplu pentru o intalnire ocazionala. Orice persoana care se rasfata doreste sa se relaxeze pe malul lacului, sa respire aerul curat si sa savureze un peste proaspat si bine gatit in orice moment al zilei fie ca alege un pranz sau o dupa-amiaza in familie si de ce nu o cina romantica in armonia luminilor discrete ce abunda pe luciul apei. 

          Lista de bucate este la fel de inedita ca si atmosfera, doarece cuprinde o paleta diversificata din specii de peste ( anghila, somon, salau, pastrav, crap) si multe alte bunatati  de la traditionala saramura de crap la rafinatul somon cu verdeturi mediteranniene ce pot alcatui un meniu desavarsit pentru o zi de vara.

Specificul restaurantului  isi intampina oaspetii cu savoarea preparatelor traditionale armonios combinate cu preparatele internationale dar si cu specificul bucatariei pescaresti.     

    Cei care ne calca pragul sunt rasfatati cu bauturi alese, un decor elegant, curat si de bun gust si pot savura din gama de vinuri alese din podgoriile cele mai renumite   

       Terasa acoperita a Hotelului Ciric aflata pe marginea Lacului ofera o priveliste minunata si posibilitatea de a evada din zgomotul si caldura orasului pentru a petrece momente  linistite si relaxante alaturi de prieteni