Adăugați o unitate PROPRIETARI
  Oferta Cazare
  • Vizualizări- 121

  Descriere

  Pensiunea Casa Miracole situata la 500m de partia Zanoaga deține 5 camere duble și una tripla la un preț de inchiriere de 150lei / camera.

  Pensiunea Casa Miracole situata in Bran la 500 m de partia de ski Zanoaga, amenajata modern cu dotarile necesare unui turism de 4 margarete la pret de 3 margarete, 7 camere din care 5 duble personalizate printr-o paleta de culor (grena, verde, albastru, argintiu, bej),

  fiecare dintre ele avand baie proprie cu cabina de dus si televizor,la parter un living spatios cu bucatarie in stil american, sistem audio-video-home cinema si la mansarda 1 apartament cu 2 camere duble, balcon ,baie,tv si living; terasa amenajata,gratar si parcare.

  Pensiunea clasificata doua margarete dispune de 5 camere duble luminoase si spatioase situate la parter si etajul 1 precum si de un apartament cu 2 dormitoare si un living propriu situat la mansarda.

  Camerele dispun de grup sanitar propriu, 2 paturi sau pat matrimonial, TV, incalzire centrala cu calorifere.

  La parterul vilei se gaseste un living spatios (50 mp) impartit intre o zona de luat masa (cu mese si scaune) si o zona de relaxare (dispunand de canapea, fotolii , TV si sistem home cinema) precum si o bucatarie utilata (aragaz, frigider, cafetiera, vesela si tacamuri).

  Vila dispune de o terasa ideala pentru servirea mesei pe timpul verii, parcare pentru 6 masini precum si un chiosc de vara cu gratar incorporat.

  Casa Miracole va asteapta sa va bucurati de frumusetea naturala a statiunii Bran indiferent de sezonul ales.

  Tarifele sunt negociabile in functie de perioada solicitata.

  Camere disponibile

  150 Ron / noapte

  Camera Dubla

  Max: 3 persoane
   cu tv , baie proprie și balcon .
  300 Ron / noapte

  Apartament

  Max: 4 persoane
  Apartamentul conține 2 camere dintre care una dubla și una tripla + o camera de zi și ...

  Facilitati proprietate

  Date Disponibile

  Adauga Evaluare

  E-mailul dvs. este în siguranță la noi.
  Personal
  Facilitaţi
  Curaţenie
  Raport calitate/preţ
  5.0 Scor