Adăugați o unitate PROPRIETARI
  Oferta Cazare
  • Vizualizări- 152

  Descriere

  Situata in inima Brasovului, Pensiunea Ambient inseamna stil, confort, rafinament si eleganta pentru orice anotimp!

  Excelenta in rafinamentul amenajarilor interioare, dar si al dotarilor, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din Pensiune Ambient.

  Destinatia ideala pentru o calatorie de afaceri sau un refugiu ospitalier daca va aflati in tranzit si aveti nevoie de o scurta pauza de revigorare.

  Veti descoperi profesionalismul unor servcii de inalta calitate ce imbina intr-un mod placut caldura si ospitalitatea de altadata cu tehnologia moderna, Pensiunea Ambient oferind atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa îi treaca pragul.

  Receptia, salonul de mic dejun, barul si spatiile de cazare ofera toate ingredientele unui sejur confortabil, intr-o ambianta moderna.

  Pensiunea Ambient va asteapta intodeauna cu ospitalitatea sa caracteristica si serviciile ireprosabile orientate catre satisfacera tutror cerintelor dumneavoastra.

  Design-ul clasic incanta privirea, oferind acea stare de liniste interioara pe care o doreste fiecare calator. Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente.

  De curand am inaugurat cele 2 sali de conferinte cu capacitati de 40 respectiv 28 locuri precum si un spatiu special destinat pauzelor de cafea.

  Pensiunea Ambient este mai mult decat o casa de oaspeti, este un spatiu dedicat Dumneavoastra. Va asteptam!

  Camere disponibile

  220 Ron / noapte

  Camera Dubla

  Max: 3 persoane
  Camera dubla incepand cu 220 lei/noapte/camera
  290 Ron / noapte

  Apartament

  Max: 4 persoane
  incepand cu 290 lei/noapte/camera

  Date Disponibile

  Adauga Evaluare

  E-mailul dvs. este în siguranță la noi.
  Personal
  Facilitaţi
  Curaţenie
  Raport calitate/preţ
  5.0 Scor