Adăugați o unitate PROPRIETARI
  Oferta Cazare
  • Vizualizări- 32

  Descriere

  Casa Ionel si Dani dispune de 4 camere duble, baie pe hol, living, bucatarie si gratar in curte.

  Daca doriti sa va petreceti o vacanta la munte Casa Ionel si Dani va asteapta sa va bucurati de peisajul pe care vi-l poate oferi cele patru camere, doua sunt amplasate cu vedere spre munti Piatra Craiului iar celelalte doua camere cu vedere spre munti Bucegi.

  Amplasamentul locatiei va poate oferi mai multe trase de plimbat atat pe jos cat si cu sania trasa de cai in sezonul de iarna cat si plimbare cu trasura pe periaoda de: (primavara, vara si toamna). la aproximativ 600 m se afla un restaurant.

  In zona se pot vizita Dino park, Cetatea Rasnov, Castelul Bran, Cheile Dambovicioarei, Pestera Dambovicioare, Muzeul Radu Fruntes Sirnea, Lacul Fara fund Fundatica, Pestera Ulucelor, Cascada Urlatoarei, Cheile Moieciului, Pestera cu lilieci (satul Pestera), Pestera Gura Sbarcioarei, Avenul din Grind(funduri).

  Casa Ionel si Dani este situata la marginea unei frumoase paduri de conifere unde te poti incarca cu energia necesara de care ai nevoie.

  La etajul 1 se afla o terasa inchisa unde te poti relaxa cu o cafea si incarca cu energie transmisa de splendoare muntilor care te inconjoara.

  Casa Ionel si Dani a prins viata in localitatea Fundata situata le cea mai inalta altitudine 1310 m unde aerul curat si tare de munte te face sa revi cu drag ori de cate ori poti sa fugi de agitatia oreselor si sa poposesti la noi cu drag.

  Camere disponibile

  180 Ron / noapte

  Camera Dubla

  Max: 3 persoane
  Camera dubla cu pat matrimonial

  Date Disponibile

  Adauga Evaluare

  E-mailul dvs. este în siguranță la noi.
  Personal
  Facilitaţi
  Curaţenie
  Raport calitate/preţ
  5.0 Scor