Adăugați o unitate PROPRIETARI
  Oferta Cazare
  • Vizualizări- 82

  Descriere

  Pensiune Zsolt &Erika la Cascada se gaseste intr-un peisaj pitoresc la poalele Muntilor Fagaras in localitatea Sebesu de Sus, judetul Sibiu.

  Locatia dispune de o curte intima si foarte spatioasa unde oaspetii au posibilitatea sa se relaxeze sau daca doresc sa faca miscare, locatia dispune si de un teren de fotbal.

  Capacitatea pensiuni este de 30 persoane, dispuse in camere spatioase, amenajate sa ofere un mediu cat mai intim si comod oaspetilor nostri.

  Pasionati de munte au posibilitatea sa fac trasee prin Muntii Fagaras. De langa pensiune porneste traseul catre Cabana Suru si Vf.Suru sau prin Valea Moase se poate ajunge pana la Cascadele Moasei(Cascadele Suru).

  De asemenea oferim si servici de demipensiune doar din produse locale de la producatori locali sau facute de noi (cum ar fi painea de casa cu cartofi si maia facut la cuptorul de paine din curte).

  Organizam si weekenduri tematice pentru oaspetii care vor sa faca si altceva in zilele de vacanta! In conclizie:daca sunteti dornici sa petreceti cateva zile de relaxare intr-un mediu perfect, cu aer curat si mancare de calitate

  Pensiunea Zsolt & Erika la Cascada este locul ideal! Pensiune mai dispune si de doua sali de mese unde oaspetii pot servi masa, oferindele posibilitatea sa isi incante papilele gustative cu mancaruri traditionale alaturi de o paine de casa cu cartofi copata la cuptorul de paine aflata in curtea locatiei.

  Camere disponibile

  300 Ron / noapte

  Apartament

  Max: 4 persoane
  Apartamentul dispine de un living, 1 camera cu pat matrimonial si o ...
  120 Ron / noapte

  Camera Dubla

  Max: 3 persoane

  Date Disponibile

  Adauga Evaluare

  E-mailul dvs. este în siguranță la noi.
  Personal
  Facilitaţi
  Curaţenie
  Raport calitate/preţ
  5.0 Scor