Adăugați o unitate PROPRIETARI

  Pensiunea Brothers House

  Oferta Cazare
  • Vizualizări- 19

  Descriere

  Pensiunea Brothers House

  Pensiunea BHS este amplasata în centrul vechi al Sibiului, în imediata vecinătate a Pieței Mari și a Muzeului Brukenthal.

  Camerele noastre, dotate cu mobilier din lemn masiv, cu decorațiuni alese cu dragoste și migală și cu tablouri ilustrând într-un mod deosebit frumusețile Sibiului, te introduc într-o atmosferă burgheza, caldă și primitoare.

  Pensiunea dispune de opt camere matrimoniale, amenajate pentru confortul oaspeților noștri, fiecare fiind dotată cu pat dublu, lenjerie de calitate superioară, TV cu ecran plat, baie cu dus \ cadă și uscător de păr.

  Clienții noștri beneficiază și de Wi-Fi gratuit. Pensiunea, în care se pot caza până la 20 de persoane, este structurată astfel:

  Parter: – trei camere matrimoniale, două dintre acestea fiind dotate suplimentar și cu câte o canapea extensibilă, aspect care permite inclusiv cazarea unei familii cu patru membrii ;

  – o încăpere dedicată servirii micului dejun (bufet suedez), la care vor fi servite doar bucate tradiționale din zona Sibiului, de prepararea cărora se va ocupa însuși gazda dumneavoastră, persoană dedicată și priceputa, cu vastă experiență în domeniul turismului, acumulată, atestată și brevetata în îndelungata perioadă în care a activat în hoteluri de renume din România;

  – un spațiu de relaxare amplasat în curtea interioară, frumos amenajat și decorat, dotat cu patru mese și un grill, unde clienții și / sau gazda (la cerere) pot pregăti diverse specialități culinare.

  Etaj: – cinci camere matrimoniale ;

  Camere disponibile

  180 Ron / noapte

  Camera Dubla

  Max: 3 persoane
  Camera dubla are suprafata de 16 m2, pat bublu matrimonial,tv ecran ...

  Date Disponibile

  Adauga Evaluare

  E-mailul dvs. este în siguranță la noi.
  Personal
  Facilitaţi
  Curaţenie
  Raport calitate/preţ
  5.0 Scor

  Tarif de la

  Pret : 180 Ron

  Cererea de rezervare

  La cererea de rezervare întotdeauna îți va răspunde direct proprietarul.