Adăugați o unitate PROPRIETARI

  Pensiunea agroturistică Casa Teodora

  Oferta Cazare
  • Vizualizări- 24

  Descriere

  Pensiunea agroturistică Casa Teodora are recepție cu program nonstop și grădină. Această pensiune agroturistică oferă gratuit acces la internet WiFi și parcare privată.

  Unitățile au un TV, un balcon și o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.

  Pensiune agroturistică Casa Teodora are facilități de grătar și terasă.

  Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Baia Mare, situat la 36 km, iar proprietatea oferă servicii de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

  Combinația între tradițional și modern face că șederea dumneavoastră să fie una cat se poate de plăcută, asigurându-va confortul necesar. Pensiunea Teodora dispune de baie proprie pentru fiecare camera, de un bazin cu apa sărată ( functionabil când este rezervată toată pensiunea) și de o bucătărie dotată cu cele necesare pentru a va putea gati singuri felurile de mâncare preferate.

  Ne consideram o familie sociabila si prietenoasa ,dar asta ramane la aprecierea dumneavoastra sa decideti daca e sau nu asa. Ne place sa ne facem prieteni noi, iar cei ce ne-au calcat pragul, au ramas in sufletul nostru si pastram si azi legatura cu ei,considerandu-i parte a familiei. Vreti ca sa va convingeti de aceste lucruri? Va asteptam cu drag sa ne vizitati!!

  Camere disponibile

  130 Ron / noapte

  Camera Dubla

  Max: 3 persoane
  3 camere duble cu bai proprii, doua din ele dispunand si de patuturi ...

  Date Disponibile

  Adauga Evaluare

  E-mailul dvs. este în siguranță la noi.
  Personal
  Facilitaţi
  Curaţenie
  Raport calitate/preţ
  5.0 Scor