Adăugați o unitate PROPRIETARI
  Oferta Cazare
  • Vizualizări- 36

  Descriere

  Pensiunea Sólyomkő

  Situată de-a lungul râului Olt şi la poalele sudice ale Munţilor Harghitei, într-un peisaj pitoresc al regiunii Trei Scaune, comuna Bixad este una dintre cele mai atractive localităţi ale judeţului Covasna care vă aşteaptă şi pe dumneavoastră, dragi vizitatori, pentru o vacanţă de neuitat!

  Dacă doriţi să vă relaxaţi într-un loc cu atmosferă familială, Pensiunea Sólyomkő este alegerea ideală.

  Pensiunea este situată într-o ambianţă paşnică şi liniştită, astfel fiind un loc ideal pentru o vacanţă relaxantă sau pentru mici şedinţe de lucru, conferinţe, banchete, evenimente familiale şi de evenimente private.

  În imediata vecinătate a comunei Bixad se află Băile Tuşnad, la mai puţin de 18 km distanţă lacul Sf. Ana, singurul lac de origine vulcanică din Europa, la 16 km Băile Bálványos, la 30 km municipiul Sfântu Gheorghe, la 36 km municipiul Miercurea Ciuc, iar la 37 km distanţă este situat Târgu Secuiesc, unul dintre cele mai frumoase oraşe secuieşti, cu o atmosferă unică.

  Grădina de vară a pensiunii este spaţioasă fiind corespunzătoare şi pentru organizarea evenimentelor private, nunţi, zile de naştere, etc.

  Bucătăria este una tradiţională, cu specific local. La noi veţi avea plăcerea să gustaţi sarmalele tradiţionale secuieşti sau o supă de carne transilvăneană, dar, la cerere, pregătim orice fel de meniu.

  Camere disponibile

  240 Ron / noapte

  Apartament

  Max: 4 persoane
  Apartament pentru 5 persoane: 1 pat franţuzesc + 3 paturi single, baie
  130 Ron / noapte

  Camera Dubla

  Max: 3 persoane
  Cameră dublă cu baie proprie, TV şi conexiune internet

  Date Disponibile

  Adauga Evaluare

  E-mailul dvs. este în siguranță la noi.
  Personal
  Facilitaţi
  Curaţenie
  Raport calitate/preţ
  5.0 Scor