Adăugați o unitate PROPRIETARI

Camera Dubla

Coborand pe Poalele Plaiului, ajungi in zona unde Dumnezeu a asezat linistea la ea acasa, Zona Sopta, adica locul in care natura este singura care nu vorbeste in soapta, totul este cuprins de o liniste si simplitate nemaiintalnita.
Catunul Sopta, alcatuit dintr-un grup de paisprezece asezari taranesti, parca inspirate din zicerile lui Vlahuta: Noaptea s-a lasat pe vale si catunu-i adormit, iti ofera posibilitatea de a petrece clipe minunate intr-o atmosfera traditionala.
Pensiunea Eva imbraca straiele taranesti autohtone in ceea ce priveste linistea, curatenia si ceea ce este cel mai important, imbinarea primirii ospitaliere caracteristice zonei cu bucatele traditionale care satura gusturile drumetului.
Dupa ce ai strabatut Zona Polovragi, unde candva dacii liberi ai zonei cantau seara la apus oda Zeului Zamolxis, iar mai tarziu conducatorii de neam au poposit intre zidurile trainice ale Manastirii Polovragi, lacas de cultura, ruga si relaxare sufleteasca de unde zaresti minunatia naturii a Cheilor Oltetului, poti sa te retragi pe cararea drumului pietruit intr-un loc plin de viata si energie.
Desi ideea ta, dupa ce ai vizitat Polovragiul, este sa pleci a doua zi catre minunata statiune Ranca aflata la doar 25 de km de pensiune, dupa prima seara petrecuta la noi, cand deja ai apucat sa servesti bucatele traditionale si sa savurezi cateva ulcele de vin seara, in fata semineului din livingul mare, iti schimbi parerea si vei dori sa gusti si sarmalele de pranz cu o piftie inchegata cu oasele de porc afumate si friptura rumenita in cuptorul de lut din curtea casei vechi.

Add Comment

Your email is safe with us.