Adăugați o unitate PROPRIETARI

  Termeni şi Condiţii de Utilizare

  Utilizatorii TurismCatalog.ro,  se împart în două mari grupe: turişti şi proprietari de unităţi de cazare.

  Pentru turiştii :

  TurismCatalog.ro  este o bază de date cu unităţi de cazare pusă în mod gratuit la dispoziţia turiştilor.

  TurismCatalog.ro pune la dispoziţia turiştilor informaţiile pe care proprietarul le furnizează prin contractul de colaborare.

  Deşi TurismCatalog.ro verifică prin reprezentanţii săi acurateţea acestor informaţii, totuşi, întreaga responsabilitate pentru informaţiile afişate despre unitățile de cazare aparţine proprietarilor unităţilor de cazare. Turistul este invitat să contacteze direct proprietarul unităţii de cazare pentru a cere informaţii suplimentare, pentru a adresa întrebări cu privire la oferta afişată pe TurismCatalog.ro şi pentru a soluţiona eventuale neînţelegeri sau, după caz, să contacteze autorităţile în domeniu [anpc] [asistență litigii on-line].

  Deasemenea încurajăm turiștii ca pentru rezervări să verifice tarifele afișate, să încheie un precontract de cazare și să efectueze plata unui acont.

  Turiștii sunt invitați să lase impresii despre unitățile de cazare  doar în cazul în care au folosit serviciile respectivei unități de cazare.

  TurismCatalog.ro încurajează deasemenea comentariile constructive, adică cele care sunt folositoare altor turiști. Spre exemplu, în loc de doar „mi-a plăcut” sau „nu mi-a plăcut” este bine să apară și motivele pentru care v-a plăcut sau nu v-a plăcut.

  TurismCatalog.ro   folosește un modul de comentarii si ofera posibiliatatea de a a corda o nota unitatii vizitate. Nu se vor accepta injurii, comentarii obscene sau comentarii care sunt răutăcioase (prin cuvintele folosite) dincolo de prezentarea civilizată a eventualelor aspecte neplăcute.

  Deasemenea TurismCatalog.ro   își rezervă dreptul să medieze acele comentarii negative despre o unitate de cazare care nu aduc argumente justificative pentru impresia negativă comunicată.

  Utilizarea site-ului TurismCatalog.ro presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare.

  Pentru proprietarii de unităţi de cazare

  Relaţia TurismCatalog.ro   cu proprietarii de unităţi de cazare este definită prin contractul încheiat între aceştia.